oDesk-U.S- English-Basic-Skills-Test Answers 2013

oDesk-U.S- English-Basic-Skills-Test Answers 2013

Question 1:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.

Charlotte knew________the secret investigation_________her past, but she closed her eyes to it and pretended it wasn’t happening.

Answer: a. of, about

Question 2:

Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.

I think Pamela deserves to be punished for her________stupid and________behavior.

Answer: b. totally, irresponsible

Question 3:

Which of the following sentences punctuated correctly?

a. Tracy bought three suits; seven scarves; and ten pairs of shoes.

Answer: b. We are expecting a hurricane this afternoon, therefore we have closed the school early.

Question 4:

Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.

While_________of our relatives live on the__________hill in the county, _________of our friends live in the _________areas of the valley.

Answer: c. many, windiest, most, more, protected

Question 5:

Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.

Those who are not wise_____________.

Answer: d. does not need to be necessarily stupid.

Question 6:

Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.

Don’t _________think Larry should call__________wife if______________is going to be late for dinner?

Answer: a. you, his, he

Question 7:

Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.

days for last has good weather few The been the not

Answer:d. The weather has not been good for the last few days

Question 8:

Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.

Knowing that February was the___________month of the year, Cheryl planned her vacation____________.

Answer: b. shortest, accordingly

Question 9:

Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.

Answer: e. Whenever I can’t spend time with my friend, I always speak to him on the phone.

Question 10:

Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.

Does Jack wear that furry hat often?

Answer: d. No, he only wears it when his ears are cold.

Question 11:

Which of the following sentence illustrates correct pronoun usage?

a. is those the set of plates the bride wanted, or did she want this set?

d.Whose book is that-his or our?

Answer: e. None of the above

Question 12:

Which of the sentence illustrates proper sentence structure?

a. Everyone knows that a mango is much sweeter to an orange

Answer: d. The queen had hardly finished her speech when the people began to disperse.

Question 13:

Change the following sentence from a quotation to indirect speech.

“It may snow tomorrow.” he said.

Answer: d. He said it might snow tomorrow.

Question 14:

Which of the following sentence punctuated correctly?

Answer: d. “Come here.” she said, “and let me get a good look at you.”

Question 15:

Change the following sentence from a quotation to indirect speech.

“Sharon must go to the bank today.” said Albert.

Answer: d. Albert said Sharon had to go to the bank today.

Question 16:

Choose the option that correctly changes original sentence from active to passive.

ORIGINAL SENTENCE:

That tall man is carrying a lot of lumber.

REWRITTEN SENTENCES:

Answer: d. A lot of lumber is being carried by that tall man.

Question 17:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.

I placed my notes__________my desk and referred to them____________ the meeting.

Answer: b. beside, during

Question 18:

Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.

Sleeping likes the . midday Katie until on weekends

Answers: Katie likes sleeping until midday on the weekends.

Question 19:

Choose the series of verbs that best completes the following sentence.

Everyone ____________too busy cooking and __________ the campsite ____________ the family _________ from the woods.

Answers: d. was, setting up, to notice, watching

Question 20:

Choose the series of verbs that best completes the following sentence.

I find it very hard to remember ______________ letters that are entrusted to me. In fact, I remember_____________to do so dozens of times!

Answer: d. mailing, forgetting

Question 21:

Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.

Lilacs ___________ violets are usually purple, I have seen some _________ are white.

Answer: c. and, although, that

Questions 22:

Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.

Only after they had an exhaustive study__________ how to adapt the technology to the needs of our company.

Answer: c. they did begin to understand

Question 23:

Which of the following sentence illustrates proper use of comma?

a. Randy wanted to end the meeting, but Amy wanted to prolong it.

e. a and b

answer: f. All of the above

Question 24:

Which of the following sentence does NOT illustrates correct verb and tense usage?

Answer: b. Clarabelle’s mother absolutely hated nicknames and always calls her daughter by her full name.

Question 25:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.

Victor, who stole ____________ ideas and used them to make _________ a millionaire, never once offered ______________ a world of thanks.

Answer: d. our, himself, us

Question 26:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.

______________ is the name of the opera, and ___________ role did you say Maria would play?

Answer: c. What, which

Question 27:

Choose the verbs and phrases that best completes the following sentence.

This dish _____________ too spicy. Why ___________ so pepper?

Answer: e. a and c

Question 28:

Change the following sentence from a quotation to indirect speech.

Carol has said, “I am responsible for this project.”

Answer: a. Carol has said that she is responsible for this.

Question 29:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.

Although Marvin said he had the keys___________ the flower pot, we were unable to find them___________ the dark. In the end, we waited for him at the coffee shop ____________the corner.

Answer: a. under, in. around

Question 30:

Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.

The excited children who had run toward the loud _______________.

Answer:d. music, told the others about the ice cream truck outside.

Question 31:

Rearrange the following words to create most logical and grammatically correct sentence.

your company name? of what the is

Answer: c. What is the name of your company?

Question 32:

Which of the following sentences NOT punctuated correctly?

a. All of the apple’s at the grocers were rotten so I bought oranges instead.

Answer: b. “Seven canteens full of water should enough for the hike,” said Tabitha.

Question 33:

Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.

After realizing that our hosts hadn’t actually invested _________ to ____________ party. ____________ excused ____________ from the table and slipped out the back door.

Answer: a. us, their, we, ourselves.

Question 34:

Which of the following sentences illustrates the proper use of parallel construction?

Answer: b. We painted the conference room yellow, hung a poster on the wall, and are rearranging the chairs.

Question 35:

Which of the following sentence uses correct pronoun usage?

a. to whom are your employees going to report while you’re gone?

Answer: e. All of the above

Question 36:

Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.

The archeologists were_____________ to discover such a __________ and__________ ____________ artifact at that mostly uncovered site.

Answer: b. amazed, rare, incredibly, beautiful

Question 37:

Change the following sentence from a quotation to indirect speech.

“I’m not feeling well,” Agatha said.

Answer: a. Agatha has said that she doesn’t feel well.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

oDesk Office Skill Test Answers 2013

oDesk Office Skill Test Answers 2013

1) Dr. Jones’s office, Doctor at sea, Doctor come quickly

Ans: c

2) Which of the following are considered bad manners while greeting a business visitor to your office

Ans: e) all of the above

3) which of the following file formats relate to a graphic file or scannedimage file?

Ans: e) a and d

4) What are the dimensions of an A4 size sheet of paper

Ans: d) 210 mm x 297 mm

5) Traditionally, approximately how many pages should a business CV or resume have?

Ans: a) 1-3, preferably 2

6) Which of the following are commonly used computer web browser

Ans: c) Chrome, Explorer, Firefox,

7) When reply to an e-mail, who do you place in the cc: and who in the bcc:line?

Ans: c) A person you wish to openly inform goes in the cc: line,

and the personyou wish to read the e-mail, but without knowledge

of either the recipient or the person in the cc: line, goes in the bcc: line.

8) What is very important to remember to do when entering an office business meeting

at any level, especially when clients are there?

Ans: e) a and c

9) There are 20 new PC’s in the account department. Should there be anapostrophe in PC’s?

Ans: a) No

10) What does the abbreviation CEO stand for

Ans: e) Chief Executive Officer

11) When a client visits the office and arrives early what do office etiquette require you to

do to handle the situation?

Ans: d) All of the above.

12) What does the CTRL+V shortcut accomplish in Word 2000?

Ans: b) it pastes the text that

13) You send a package through FEDEX to a client in Korea. The client calls up after a few days and

says that he has not received it. What is the best way to immediately let the client know the status of a courier?

Ans: d) Track the packet on the FEDEX website and send the client a copy of thecurrent status of packet.

14) What is flexi-time

Ans: b) The flexible use of personal office hours, such as working an hour earlier one day,

in order to leave an hour earlier another day

15) What does the glass ceiling refer to in a business context?

Ans: c) The upper level of senior management or company execution positions

which is traditionally hard to break through, for example, for women and/or minorities.

16) What is the best way to handle an angry colleague or client with acomplaint?

Ans: a) listen to their concerns, and calmly but firmly explain what you are able todo,

offering other solutions and oppositions without getting angry in turn.

17) What are the traditional office hours in the Western world, now muchmore flexible, though still adhered to in most office?

Ans: a) 9 a.m. – 5 p.m.

18) What common injury can result from too much concentration typingover too little amount of time?

Ans: d) Repetitive strain injury

19) What does administration generally handle in an office environment?

Ans: c) The efficient day-to-day running of the office, with regards to companyfiles, communication, management of jobs such as overseeing hiring andfiring and human resources, etc.

20) What is the benefit of e-mailing documents rather than always providinghard copies to individuals?

Ans: d) b and c

21) What is the difference between Microsoft Access and Microsoft Excel?

Ans: b) Access is mainly for database and Excel is for spreadsheets

22) What is the person in charge of administering an office commonly called?

Ans: d) CEO

23) Which of the following activities could possibly infect your computer with virus?

Ans: a) Installing pirate software from a CD

oDesk Microsoft Execl 2000/2003 test answers

This test is for Data entry type job on oDesk.

01. What Function does the ‘Compare Side by Side With’ command on the window menu perform?

Ans: It allows you to scroll through two or more workbooks simultaneously

02. Which of the following functions would return a value of 8?

Ans: round(8.4999,0)

03. What will be the output of the function IF(ISNA(MODE(B1:B4)),0,MODE(B1:B4)) when it is applied to the data series given bellow?

B1:27

B2:22

B3:28

B4:21

Ans: 0

04. How can you select all the blank cells in your worksheet?

Ans: Choose blank in the Edit->Go to->special Menu option

The question is based upon the figure shown

05. The figure shows a view of the standard Toolbar. What function is performed by the button Marked by the letter Y?

Ans: Its adds up the values in the selected cells

06. You have entered test in a cell which is too big for the cell. You want the text to appear in multiple lines inside the same cell. What will you do?

Ans: Use the wrap txt option in the Format->Cells>Alignment Menu

07. Which of the following errors appears when an invalid argument is passed while converting a number from one number system to another system?

Ans: #N/A

08. Suppose the value in cell A1 is John and B1 is Smith then which of the following function you will use to get John_Smith in Cell C1?

Ans: = A1&”_”&B1

09. Which of the following date and time function will you use to return the serial number of the last day of the month before or after specified number of months?

Ans: EOMONTH

10. Which of the following shortcuts can be used to insert a new line in the same cell?

Ans: Alt+Enter

11. Which of the following function you will use to find the highest number in a series of numbers?

Ans: MAX(B1:B3)

12. State Whether True or false.

Ans: True

13. This question is based upon the figure bellow

What does the purple triangle at the bottom right corner of the cell signify?

Ans: Smart Tag

14. You have created a worksheet which consists a confidential data. You want that these values, although present in the worksheet, should remain hidden and as a result the cells containing this data should appear blank in the worksheet. Which method will help you do this?

Ans: Select the cells, open the Window menu and click on Hide

15. This question is based upon the figure shown bellow

The figure shows an Excel worksheet. What does the read triangle in C2 signify?

Ans: There is a comment associated with the cell

16. You select the row headings 10, 11 and 12 and then choose the menu option Insert->Rows. What will happen?

Ans: 3 new rows will be inserted after row 9

17. The figure shows the calculation tab under the Tools->options menu. The option under Calculation has been checked as Automatic. What does this mean?

Ans:

18. Which of the following statements regarding the QUARTILE function is not true?

Ans: The function MEDIAN(array) and QUARTILEarray,2) will return different values when applied to the same array.

19. You have entered 4/6 as data in a cell without applying any formats to it. By default, Excel will treat this data entry as a:

Ans: Date

20. This question is based upon the figure shown below

What will be the value in the cell C2 as shown in the figure when we use formula = A2+B2?

Ans: 120

21. What is the quickest way to select all the columns on a worksheet?

Ans: Click on the gray rectangle on the upper left corner of the worksheet where the column headings and row headings meet

22. What does the NOW() function returns?

Ans: Returns the serial number of the current date and time

23. A smart tag will be removed from a cell when……………….

Ans: The data in the cell is changed or deleted

24. You would like to restrict the values that can be entered into a cell so that only whole numbers between 1 and 100 can be entered. Which option in the menu allows you to accomplish this?

Ans: The setting tab under the menu Data->Validation

25. What should you add before a fraction to avoid it as a date, e.g.1/3, in Excel?

Ans:

26. You start Microsoft Excel and you do not want it to automatically run a macro upon starting. What will you do?

Ans: Hold down the CTRL key during startup

27. How does the AutoComplete feature in Excel help you save time?

Ans: It automatically completes abbreviated words

28. The figure shows a view of the Standard Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter Z?

Ans: It copies the formatting properties from one cell to another

29.The figure shows the AutoFit Selection menu option. What function does it perform?

Ans: : It automatically resizes the column height and width to the minimum necessary to fit the contents of the selected cell

30. The figure shows a view of the Standard Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter A

Ans: It is used to add a hyperlink

31. Which of the following options would be used if you need to insert a 77889867810070809 number in a cell?

Ans: Apply the Text Format to empty cells, and then type the numbers

32. What is the quickest way to select all the columns on a worksheet?

Ans: Click on the gray rectangle on the upper left corner of the worksheet where the column headings and row headings meet

33. Suppose the value in cell A1 is John and B1 is Smith then which of the following function you will use to get the John_Smith in C1 cell?

Ans: A_B

34. How can you select all the blank cells in your worksheet?

Ans: This must be done manually as it is not automated through any built-in feature

35. The figure shows an Excel worksheet. If you want to F the row showing the months (row 1) and the column showing the products (column A), what should you do?

Ans: Select the cell A1 and click on Freeze Panes under the menu Window->Freeze Panes

36. Which of the following functions would return a value of 8?

Ans: b and c

37. You select the row headings 10, 11 and 12 and then choose the menu option Insert->Rows. What will happen?

Ans: 3 new rows will be inserted after row 9

38. The figure shows a view of the Drawing Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter X ?

Ans: It inserts a Diagram or Organization Chart in the worksheet

39.When using Document Workspaces, you cannot work directly on the Document Workspace copy, but you can work on your own copy which you can update periodically with changes that have been saved to the copy on the Document Workspace site.

Ans: TRUE

40. You have created a worksheet which consists of confidential data. You want that these values, although present in the worksheet, should remain hidden and as a result the cells containing this data should appear blank in the worksheet. Which method will help you do this?

Ans: Select the cells, open the Window menu and click on Hide

41. Which of the following Date and Time function you will use to return the serial number of the last day of the month before or after a specified number of months?

Ans: DATEVALUE

42. The figure shows a view of the Standard Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter Y?

Ans: It adds up the values in the selected cells

43.Which of the following errors appears when an invalid argument is passed while converting a number from one number system to another system?

Ans: #N/A

44. Which of the following function you will use to find the highest number in a series of numbers?

Ans: MAX(B1:B3)

45. You have entered 4/6 as data in a cell without applying any formats to it. By default, Excel will treat this data entry as a:

Ans: Date]

46. What will be the output of the function IF(ISNA(MODE(B1:B4)),0,MODE(B1:B4)) when it is applied to the data series given below?

Ans: #N/A

47. AutoFilter drop-downs are automatically added in the header row of a list when the list is created.

Ans: TRUE

48. What does the NOW() function returns?

Ans: Returns the serial number of the current date and time

49. Which toolbar is shown in the figure?

Ans: Forms toolbar

50. When you clear the contents from a cell, the formatting of the cell is also lost.

Ans: FALSE

51. You define a print area in your worksheet, but later you select a smaller range of cells to print and then click Selection under the menu File->Print->Selection. What will happen?

Ans: b

52. figure shows a view of the Standard Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter ‘Z’?

Ans: It copies the formatting properties from one cell to another

53. The multiplication arithmetic operator is represented by which of the following symbols

Ans: *

54. You can select the current row by pressing

Ans: Shift + Spacebar

55. Donelp you do this?

Ans: Select the cells, open the Window menu and click on Hide

56. The figure shows a view of the Standard Toolbar. What function is performed by the button marked by the letter Y

Ans: It adds up the values in the selected cells

57. You define a print area in your worksheet, but later you select a smaller range of cells to print and then click Selection under the menu File->Print->Print What->Selection. What will happen?

Ans: The selected area will be printed

58. By default, how is text horizontally aligned inside a cell in Excel?

Ans: Left aligned

59. When using the AutoFill handle to quickly fill a range of cells with the same or consecutive data, the cells need not be adjacent as long as they are within the same sheet.

Ans: False

60. When the AutoSum button is clicked, Excel first looks for a range of numbers above the active cell.

Ans: True

61. A relative cell reference changes when a formula is copied or moved to other locations.

Ans: True

62. If cell entries are changed, the formula will automatically recalculate the values and insert the result in the cell containing the formula.

Ans: True

62. The Merge button on the Formatting toolbar will merge selected cells and right align data within the cells.

Ans: False

63. To move the insertion point down to the next cell, press:

Ans: Enter

64. The cell range A3 through G3 should be keyed in as:

Ans: A3:G3

65. A document created in Excel is referred to as a

Ans: workbook

67. Use this handle to automatically insert the next month in the series, January:

Ans: Fill

68. Which of these operators are in the correct order of operations?

Ans: ^,*,-

69. If the text you entered into a cell does not fit, Excel will display ##### to indicate that the text is too long

Ans: True

70. By default, data in a cell is centered

Ans: False

71. When a new row is added into an Excel worksheet, by default, this row will be inserted just below the active cell.

Ans: True

72. To insert a row, click Insert and then Rows

Ans: True

73. The Split option causes the worksheet to be split into two window panes.

Ans: False

74. A column is inserted immediately to the left of the column containing the active cell unless you choose otherwise

Ans: True

75. To delete a specific cell as well as the text within it, make the cell active and then

Ans: click Edit and then Delete

76. Which of the following is an absolute cell reference

Ans: $B3

77. To select nonadjacent cells, columns, or rows, you must

Ans: hold down the Ctrl key while clicking column, row header, or specific cells

78. When copying selected cells to a new location, you must position the mouse pointer on any border around the selected cells until it turns into a(n)

Ans: arrow pointer

79. When data is linked, a change made in a linked cell is automatically made to other cells in the link.

Ans: True

80. Selected cells and cell contents can be moved or copied within a worksheet but not between worksheets.

Ans: False

81. Time in a cell in Excel is stored as a decimal fraction representing a portion of the day

Ans:True

82. The PMT function is used to calculate a loan payment based on a variable interest rate, payment, and the time period.

Ans: False

83. The gridlines that appear on your worksheet will print as displayed.

Ans: False

84. The FV function is used to calculate the future value of an investment based on a periodic constant payment and interest rate

Ans: True

85. To apply page numbering to a worksheet page, which option in the Page Setup dialog box should you choose

Ans: Header/Footer

86. If a function is included in an argument within a function, it is called a

Ans: Nested Function

87. If you want row and column headings to print, which tab do you click from the Page Setup dialog box?

Ans: Header/Footer

88. A new workbook initially contains this many sheets

Ans: Three

89. An Excel workbook saved in HTML format allows Internet or intranet users to have access to workbook data even if they do not have Excel installed

Ans: True

90. Once the chart is created, data can only be changed in a chart located in the same worksheet as the changed cells

Ans: False

91. Certain chart elements automatically inserted in a chart created by Chart Wizard include a chart legend, labels for the x-axis and y-axis, and a chart title

Ans: False

92. You can double-click a chart element to display the appropriate formatting dialog box.

Ans: True

93. You can change the size of an image by using the white sizing handles.

Ans: True

94. To make the image taller or shorter, use the middle sizing handle at the left or right side of the image.

Ans: False

95. Which of the following is not a tab on the Chart Options dialog box?

Ans: Patterns

96. This chart is the default chart

Ans: Column Chart

97.Which of the following displays the contents of the active cell?

Ans: Formula bar

98. A worksheet is an individual page or tab in the workbook.

Ans: True

99. You can copy cell formats from one cell to another by using the

Ans: Format Painter

Posted in Uncategorized | Leave a comment

oDesk MS Word 2007 test answers 2013

oDesk MS Word 2007 test answers 2013

1. Which among the following methods would you select when you want to add protection to parts of a template?

Ans: Go to the Developer tab, click on Properties in the Controls group and then click any of the Locking options in the Content Control Properties dialog box.

2. Which of the following is/are true about phishing?

Ans: All if the above

3. This question is based upon the figure shown below

In some cases, when lists are combined into one “List,” the formatting is not updated. Refer to the picture given above. Which among the following options should be used to update this formatting?

Ans: D

4. Which among the following charts do not have axes?

Ans: Doughnut charts

5. Microsoft named two styles that work in Word 2007 as both character and paragraph types as being ______ styles:

Ans: Linked

6. This question is based upon the figure shown below

Ans: It ensures that the text is not obscured by binding.

7. With the help of which view will the Watermark not be seen?

Ans: Web Layout view

8. This question is based upon the figure shown below

How will the Message Bar alerts be enabled as shown in the given picture?

Ans: Select Word Options from the Microsoft Office Button. Click on TrustCenter, then click Trust Center Settings, and then click Message Bar.

9. Which among the following is not a Bookmark option to sort the list of bookmarks in the document?

Ans: Author

10. This question is based upon the figure shown below

Why is the “Different First Page” option used in the Page Setup dialog box as shown in the given picture?

Ans: This option allows you to remove the Page Number from the first page.

11. State whether true or false:

Once a bullet is removed from the “Bullet Library” and it is no longer available in the “Document Bullets” area, the bullet cannot be added back to the Bullet Library.

Ans: False

12. This question is based upon the figure shown below

Which of the following types of charts are not supported by either Lines or Bars, as shown in the picture?

Ans: Area charts

13. Which among the following features could be used to create a connection to a Shared Network folder?

Ans: Map Network Drive

14. Edit tracking changes are typically formatted in the following manner: (1) deletions—red strikethroughs, (2) additions—green and underlined, and (3) formatting changes are made bold in almost any other desired color. Where in Word 2007 could you set your own custom formatting options for tracking changes?

Ans: Select the Review ribbon and then select the triangle by Track Changes. In the drop-down menu, select “Change Tracking Options” and then set your formatting options in the Track Changes Options dialog box.

15. How will you insert text boxes for a printed form?

Ans: Select the Insert tab, in the Text group, click on Text Box and then select Draw Text Box.

16. To enter a symbol or special character into your document (to where the cursor is located), which of the following methods could you employ in Word 2007?

Ans: Open the Insert ribbon. Click Symbol in the Symbols group. A menu will appear with a small selection of symbols. If you don’t see the symbol or character you’d like to insert, click More Symbols. Choose the special character (or symbol) that you want and then click Insert and click Close.

17. You are editing a figure using the Drawing Tools > Format options. Which among the following Shape Fill options in the Shape Styles group adds a solid color and transparency to a shape?

Ans: More Fill Colors…

18. State whether true or false:

When you save a document as a Web page, the textures and gradients are saved as JPEG files and the patterns are saved as GIF files.

Ans: True

19. Which among the following options is the reason of text deletion at the insertion point when you type a document?

Ans: The “overtype mode” is turned on in Word options.

20. What is meant by Enhanced ScreenTips?

Ans: Enhanced ScreenTips are larger windows that display more descriptive text than a ScreenTip and can have a link to a Help topic.

21. This question is based upon the figure shown below

Refer to the given picture. Which of the following Line Numbers should be used when each page has to begin with the number 1?

Ans: Restart Each Page

22. Which keyboard shortcut could be used to switch to Draft View?

Ans: ALT+CTRL+N

23. State whether true or false:

The “Add Assistant” shape option in a SmartArt graphic is available only if an organization chart layout is chosen.

Ans: True

24. Which view(s) could be used to view the Equation placeholders in the Document Views group?

Ans: All of the above

25. State whether true or false:

Any changes that are saved to “Normal.dotm” will be applied to the documents that you create in the future.

Ans: True

26. State whether true or false:

Changing the Author property in the Document Information Panel of an existing document has no effect on the User name setting in the Word Options dialog box.

Ans: True

27. How will you set the default font so that every time you open Microsoft Word it will use the settings that you had selected?

Ans: Select the Home tab, and then click the Font Dialog Box Launcher. Select the font style and size. Click on Default… and then click Yes.

28. Which of the following line-spacing options sets fixed line spacing that Word does not adjust?

Ans: Doubled

29. How will you change the author name in an existing document?

Ans: All of the above

30. State whether true or false:

Microsoft Office programs store some additional information within the digital signature automatically that might not be visible in the current view document.

Ans: True

31. Which among the following options could be used to turn off the Office Clipboard?

Ans: All of the above

32. What does the command “Winword.exe /f MyDocument.docx” mean?

Ans: This command instructs Word to start and immediately open a file named MyDocument.docx.

33. Which among the following is an invalid character to include in a file name?

Ans: All of the above

34. State whether true or false:

Gridlines do not print when a document is printed.

Ans: True

35. Which keyboard shortcut inserts a hyperlink?

Ans: CTRL+K

36. Which among the following wildcards should be used to select any single character?

Ans: ?

37. This question is based upon the figure shown below

Refer to the given image. Which option should be selected to convert a professionally formatted equation into an equation on one line?

Ans: C

38. Which of the following is not a Content Control?

Ans: Chart

39. This question is based upon the figure shown below

Ans: Numbering

40. Which among the following is a correct way to make your file “Read-only?”

Ans: Click “Save As” from the Microsoft Office Button. Click on Tools and then click General Options. Select the Read-only recommended check box. Click OK. Click on Save.

41. Which among the following options should be used to start a bulleted list automatically?

Ans: Type * (asterisk) and then press spacebar or the Tab key.

42.

Which of the following can be the reason for the appearance of the red X, as shown in the picture?

Ans: All of the above

43. State whether true or false:

ASCII-formatted text contains no formatting information such as bold, italic, or fonts.

Ans: True

44. State whether true or false:

New text animation effects can be applied in Microsoft Word 2007.

Ans: False

45. Which among the following options should be used to number the cells in a table?

Ans: Select the table cells that need to be numbered. On the Home tab, in the Paragraph group, click on Numbering.

46. Which of the following options repeats a table heading on subsequent pages?

Ans: Repeat Header Rows

47. Which keyboard shortcut could be used to check the spelling of a text file?

Ans: F7

48. Which among the following is not true regarding the use of a pie chart?

Ans: A pie chart should be used when there are more than seven categories.

49. This question is based upon the figure shown below

Refer to the given picture. Which of the following options turns off Enhanced ScreenTips but keeps the ScreenTips still visible?

Ans: B

50. Unlike the other types of styles (paragraph, character, linked, and table), predefined list styles are available when you first create a document in Word 2007.

Ans: False

51. This question is based upon the figure shown below

What is the maximum number of columns that can be created in the Columns dialog box as shown in the picture?

Ans: 13

52. This question is based upon the figure shown below

Refer to the given image. In Picture1, axes appear on the left side. Which setting should you use to make them appear on the right side, as shown in Picture2?

Ans: Select the Axis Options tab in the Format Axis dialog box. Set the Axis labels: field to High.

53. Which of the following two paragraphs is/are true for Word 2007?

(1)To show or hide formatting marks in your editing markup — on the Home ribbon, in the Paragraph group, click the Show/Hide button.

(2) The Show/Hide button will not hide all the formatting marks in the document if you selected those marks that are to be displayed at all times (such as paragraph marks, tab characters, hidden text, optional hyphens, object anchors, or spaces). To turn off any or all of these selected formatting marks, follow this procedure: Click the Microsoft Office Button and then click Word Options. Then Click Display. Under “Always show these formatting marks on the screen,” clear the check boxes for any formatting marks that you do not want to show at all times in your documents.

Ans: Both (1) and (2)

54. This question is based upon the figure shown below

In the given picture, the “Washout” option has been selected. What purpose does it serve?

Ans: It lightens the picture so that it does not interfere with the text.

55. The default installation of Word 2007 includes several built-in character styles. Which of the following is NOT one of the default, built-in character styles:

Ans: Special Emphasis

56. What steps should be followed to replace a shape with other shape?

Ans: Select the shape to be changed. Select the Format tab; use the “Change Shape” button in the Shape Styles group.

57. Just as in Word 2003 or prior Word versions, the default standard view for Word 2007 is the Draft view (and is still also called the Normal view in Word 2007):

Ans: False

58. This question is based upon the figure shown below

What is the purpose of the “Demote” button as shown in the diagram?

Ans: It increases the level of a selected bullet or a shape.

59. Which feature(s) should be selected in order to find and remove hidden data and personal information in Office documents?

Ans: Document Inspector

60. Which keyboard shortcut is used to make the text size smaller?

Ans: CTRL+SHIFT+<

61. Which among the following options will you use to add a command to the Quick Access Toolbar?

Ans: All of the above

62. Which option(s) should you select to remove a chart or axis title from a chart?

Ans: To remove an axis title, select the Layout tab. In the Labels group, click on Axis Titles, click the type of axis title, and then click None.

63. Which among the following macro settings is meant for developers only?

Ans: Trust access to the VBA project object model.

64. State whether true or false:

A building block can be added to as many galleries as you want.

Ans: True

65. Which of the following is/are true about phishing?

Ans: It is an online fraud technique used by criminals to lure users into disclosing their personal in

Posted in Uncategorized | Leave a comment

oDesk English Vocabulary Test (U.S. Version) Answers 2013

oDesk English Vocabulary Test (U.S. Version) Answers 2013

1. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

–Itinerant

a. permanent

b. flexible

c. transient

d. dissatisfied

Ans: c

2. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.

This experiment was designed to _____ certain behaviors from the test subjects.

a. illicit

b. elicit

Ans: b

3. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Tending to create ill will or give offense

a. labyrinthine

b. invidious

c. titillating

d. envious

Ans: b

4. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

n. Capacity for producing a desired result; effectiveness

a. contumacy

b. defenestration

c. conversion

d. efficacy

Ans: d

5. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

Lassitude

a. simplicity of speech

b. leniency

c. philanthropy

d. vigor

Ans: d

6. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in Capital Letters in the following sentence.

The coach was absolutely by his team’s INDOLENCE and nasty attitude.

a. violent behavior

b. odorousness

c. laziness

d. disappearance

Ans: c

7. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in Capital Letters in the following sentence.

Her MELLIFLUOUS voice is perfectly suited to lullabies and never fails to put us all to sleep.

a. smoothly flowing; sweet-sounding

b. dull; tiresome

c. cacophonous

Ans: a

8. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in Capital Letters in the following sentence.

She always got a VICARIOUS thrill from watching her father skydive.

a. empathetic

b. dangerous

c. pathetic

d. sickening

Ans: a

9. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

The crafty spy gave a _____ name to the hotel clerk.

a. fictive

b. fictional

c. fictitious

Ans: a

10. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Understood by or intended for only a select few or a particular group.

a. esoteric

b. eccentric

c. narcissistic

d. languid

Ans: a

11. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

n. A position that entails little work but provides a salary.

a. quiescence

b. theocracy

c. swindle

d. sinecure

Ans: d

12. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Sluggish; apathetic; dull

a. turbid

b. torpid

c. turgid

d. tepid

Ans: d

13. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

Mr. Winkle was dismayed to discover that his willful young wife _____ her wealth and _____ the law at every opportunity.

a. flouted/flouted

b. flouted/flaunted

c. flaunted/flouted

d. flaunted/flaunted

Ans: c

14. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

Refute

a. expose

b. support

c. garbage

d. safe place

Ans: b

15. Complete the following sentence by choosing the correct word from the options below.

I screamed as the monstrous presence snaked toward me on the dark and _____ path.

a. tortious

b. tortuous

c. torturous

Ans: b

16. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Easily provoked to anger; irritable

a. sapid

b. irascible

c. jocund

d. incorrigible

Ans: b

17. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in Capital Letters in the following sentence.

The WIZENED old woman gave Jack a handful of beans and some good advice.

a. sage

b. shriveled

c. creepy

d. jocular

Ans: b

18. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Similar to something else in certain respects, as in form, function, or meaning

a. abject

b. agrarian

c. analogous

d. amalgam

Ans: c

19. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in Capital Letters as it is used in the sentence below.

These artists really IMBUE their work with a spirit of profound freedom.

a. spoil

b. detract from; debase

c. fill or permeate with a particular feeling or quality

Ans: c

20. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

Our lawyers have informed us that while the new tax laws will not _____ our business directly, they may have an adverse _____ on the spending power of our customers.

a. effect/affect

b. affect/affect

c. effect/effect

d. affect/effect

Ans: d

21. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.

The company is _____ committed to developing educational television programs for children.

a. holey

b. holy

c. wholly

Ans: c

22. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in Capital Letters as it is used in the sentence below.

The diplomats, who have been accused of DUPLICITY by their respective countries, have been removed from their posts.

a. bad taste

b. deceitfulness; double-dealing

c. embezzlement

Ans: b

23. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.

Oscar, who did not possess a discerning _____, preferred hotdogs to steak.

a. palette

b. pallet

c. palate

Ans: c

24. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

The workers were allowed to _____ down once they’d _____ the brick, but the foreman himself has not yet _____ down.

a. lay/lain/laid

b. lie/laid/lain

c. lie/lain/lain

d. lay/laid/laid

Ans: d

25. Complete the following sentence by choosing the correct homophone from the options below.

That grueling competition really tested the _____ of the gymnastics team.

a. meddle

b. metal

c. medal

d. mettle

Ans: d

26. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Narrow-minded; limited in scope

a. hermetic

b. foreseeable

c. sporadic

d. sectarian

Ans: d

27. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

Inordinate

a. reasonable

b. on a waiting list

c. unprepared

d. immense

Ans: a

28. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

v. To issue a vehement verbal attack; to denounce explosively

a. vituperative

b. litigant

c. fulminate

d. exhume

Ans: c

29. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

v. To impose with authority; urge strongly

a. enjoin

b. prevalent

c. dissonance

d. relegate

Ans: a

30. Complete the following sentence by choosing the correct set of words from the options below.

I can _____ all the terms of the apartment lease ______ the one about not allowing pets.

a. except/accept

b. except/except

c. accept/accept

d. accept/except

Ans: d

31. Complete the following sentence by choosing the correct set of homophones from the options below.

The _____ poet, knowing his death was _____, struggled to finish his final ode.

a. imminent/eminent

b. eminent/immanent

c. immanent/imminent

d. eminent/imminent

Ans: d

32. Choose the word that best corresponds with the definition given below.

adj. Hardhearted; unmoved by pity

a. apologetic

b. parsimonious

c. obdurate

d. abdicated

Ans: c

33. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in Capital Letter as it is used in the sentence below.

The publicist was surprised by the INUNDATION of fan letters for her top client.

a. deluge

b. dearth

c. hindrance

Ans: a

34. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in Capital Letters as it is used in the sentence below.

Alicia, who loved both men equally and wanted to hurt neither, found herself in quite a QUANDARY over which one she should choose.

a. happy circumstance

b. puzzling predicament

c. easy decision

Ans: b

35. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in Capital Letters in the following sentence.

Agatha RUMINATED for weeks about the consequences of telling Arthur about the affair.

a. pondered

b. worried

c. neglected

d. laughed

Ans: a

36. Choose the word or phrase that is most nearly an antonym of the word below.

Pretentious

a. modest

b. understanding

c. uneasy

d. pleasant

Ans: a

37. Choose the definition that best reflects the meaning of the word in Capital Letters as it is used in the sentence below.

Maude managed to sweep up the broken dishes without a word of REPROOF to her children.

a. expression of disapproval or blame

b. expression of affection or love

c. expression of apology or regret

Ans: a

38. Choose the word or phrase that is most nearly a synonym for the word in Capital Letters in the following sentence.

His son’s group of friends had a DELETERIOUS effect on his schoolwork.

a. influential

b. positive

c. hysterical

d. harmful

Ans: d

39. Complete the following sentence by choosing the correct set of homophones from the options below.

The skillful candidate’s _____ speech was delightful to listen to, but failed to explain how he would achieve the ______ goals of peace and prosperity.

a. illusive/elusive

b. allusive/elusive

c. elusive/allusive

d. allusive/illusive

Ans:

Posted in Uncategorized | Leave a comment

oDesk PHP5 Test Answers 2013

oDesk PHP5 Test Answers 2013

1. Question: What is true regarding this code?

Answer: setcookie will return true

2. Question: Which of the following is not a correct way of printing text in php5?

Answer: echo “Plain text”;

3. Question: Which of the following is not the correct way of starting a session?

Answer: session_initiate()

4. Question: Which of the following functions do you need to implement HTTP Basic Authentication?

Answer: None of the above

5. Question: Which of the following Command Line Interface constant is not defined in the CLI SAPI?

Answer: STDPRT

6. Question: Which of the following statements is correct with regard to final and abstract?

Answer: a. An abstract class cannot have final methods

7. Question: Which composite data types are supported by php?

Answer: Array

8. Question: The default value of register_globals in PHP is:

Answer: Off

9. Question: Which of the following is not a valid PHP connection status?

Answer: open

10. Question: Choose the correct statement:

Answer: include() includes and evaluates a specific file require_once() includes and evaluates a specific file only if it has not been

included before

11. Question: If the session_cache_expire() is not set, then by default the session cache will expire after:

Answer: 3 hrs

12. Question: What will be the output of the following script?

$count=50;

Paamayim Nekudotayim operator allows access only to the static members of a class? Paamayim Nekudotayim operator allows access only to the static members of a class? Answer: function_exists

$i=4;

User Name:

Password:

class Manager{

Answer: 5+2 * 4+6

$var = 1 + “-1.3e3″;

function Argument()

{ $count++;

echo $count;

} Argument();

?>

Answer: It will print 1 13. Question: State whether True or False

Answer: True

14. Question: Which of the following statements is true with regard to comparisons in PHP5?

Answer: With (===) operator, object variables are identical if and only if they

refer to the same instance of the same class.

15. Question: What will be the output of the following code?

$a = 0.0;

for ($i = 0; $i < a =”=””>

Answer: 1

16. Question: What will be the output of the following code?

$j=30;

$k=0;

$k=$j++/$i++;

echo $i . ” ” . $j . ” ” . $k . ” “;

Answer: 5 31 7.5

17. Question: Which of the following is a not a correct way of commenting in php? Answer: /#PHP Comment

18. Question: Following is a php code block:

$m=9;

$n=99;

$z=8;

$z=$n++/$m++ + –$z;

echo $z;

what will be the output?

Answer: 18

19. Question: Which of the following is the correct way of specifying default value?

Answer: function GetDiscount($Type = “Special”) { . . . }

20. Question: With reference to the following php script:

print ‘Text Line1′

print ‘Text Line2′

?> What will be the output on running the script?

Answer: Error message will be printed

21. Question: What will be the ouput of the following code?

for ($i = 0; $i < i =”=””>

0134

Question: Late PHP versions support remote file accessing for the functions:

Answer: include_once()

require_once()

both of them

22. Question: You have designed a user login form as follows:

How can you access the username entered by the user in the ‘Validate.php’ webpage?

a. $var= $_POST['username'];

b. $var= $_REQUEST['username'];

c. import_request_variables(‘p’, ‘p_’);

$var= $p_username;

Answer: Both of them

23. Question: Which of the following does not represent logical AND operator in PHP?

Answer: &

24. Question: Which of the following is not true for a persistent connection?

Answer: These can’t be converted to non-persistent connections

25. Question: Which of the following are invalid data types in PHP?

Answer: char

26. Question: The Manager and Office classes are as follows:

function printName() { echo “Manager”; } } class Office{ function getManager() { return new Manager(); } } $ofc = new Office(); ??? ?>

Which of the following should replace ‘???’ to obtain the value of printName() function?

Answer: $ofc->getManager()->printName();

27. Question: The classes are defined as follows:abstract class BaseCls{ protected abstract function getName();

} class ChildCls extends BaseCls{ } Which of the following implementations of getName() is invalid in ChildCls?

Answer: public function getName(){}

28. Question: Which of the following variable declarations within a class is invalid in PHP5?

Answer: var $term =3;

oDesk PHP5 Test Answers

29. Question: What will be the output of following code? $arr = “a”; $arr[0]=”b”; echo $arr; echo $arr[0]; Answer: bb

30. Question: For the following code: the output will be: Answer: 171

31. Question: What is the result of the following expression? Question: What will be the output of following code? echo $var; Answer: -1299

32. Question: What will be the output of following code? $var1=”a”; $$var1=”b”; echo “$var1 $a”; Answer: a b

33. Question:What is the output of the following code? $a = 500; $b = 200; echo $a % 2 * $b; ?>

Answer: 0

34. Question: What will be the ouput of the following code? if (-1) print “true”; else print “false”; ?> Answer: true

35. Question: What will be the output of the following code?

echo 12 . 6;

Answer: 126

36. Question: Consider the following sample code:

$x = 0xFFFE;

$y = 2;

$z = $x && $y;

What will be the value of $z?

Answer: 1

Posted in Uncategorized | Leave a comment

oDesk WordPress 2.8 Test Answers 2013

oDesk WordPress 2.8 Test Answers 2013

Question : 1

From which of the following blog sites does WordPress provide the feature to import posts?

a) Blogger

b) LiveJournal

c) Technorati

d) WordPress

Ans : a) Blogger

Question : 2

In the WordPress.org version 2.5.1, there is a feature known as ‘Update Services’ which notifies site update services whenever a new post is published or whenever the blog is updated. Which of the following is the default update service in the WordPress.org version 2.5.1?

a) http://ping.feedburner.com

b) http://rpc.weblogs.com/RPC2

c) http://www.blogoole.com/ping/

d) http://rpc.pingomatic.com/

e) None of these

Ans : d) http://rpc.pingomatic.com/

Question : 3

In the case of a free WordPress.com blog, the number of users that can be invited by a registered user is:

a) 30

b) 35

c) 40

d) 45

e) Unlimited

Ans : b) 35

Question : 4

Which of the following WordPress.org version 2.5.1 components or modules is not activated by default?

a) Akismet

b) Avatar Display

c) Comments Moderation

d) All of these are activated by default

Ans : d) All of these are activated by default

Question : 5

What kind of information do cookies store in WordPress?

a) Information about the logged in user

b) Information about Comments

c) Information about New Posts

d) Information about Pages visited recently

Ans : a) Information about the logged in user

Question : 6

Suppose you have a WordPress.com blog named ‘http://your-username.wordpress.com’ and you want to know its RSS feeds details. Which of the following URLs will you use to get details?

a) http://your-username.wordpress.com/rssfeed

b) http://your-username.wordpress.com/RSS

c) http://your-username.wordpress.com/feed

d) http://your-username.wordpress.com/RSSfeeds

Ans : c) http://your-username.wordpress.com/feed

Question : 7

What is Domain Mapping in the case of WordPress.com?

a) It is a method by which you can increase the domain reach of your free WordPress.com blog by a paid upgrade.

b) It is a method by which you can apply Domain Maps of your WordPress blog by a paid upgrade.

c) It is a method by which you can replace the ‘WordPress.com’ name with your own domain name via paid upgrade.

d) None of these

Ans : c) It is a method by which you can

Question : 8

Which type of media files can be uploaded to WordPress.com?

a) .wma

b) .jpg

c) .odt

d) .doc

Ans : a) .wma b) .jpg

Question : 9

You want to Podcast an mp3 file named ‘abc.mp3′ on your WordPress.org version 2.5.1 site, having URL ‘http://www.xyz.com’, through post. What will be the URL to link the audio file?

a) Podcast File

b) Podcast File

c) Podcast File

d) Podcast File

Ans : c) Podcast File

Question : 10

You want to change the WordPress.org version 2.5.1 language to thai(th). What change has to be made in the wp-config.php file?

a) define (‘WPLANG’, ”);

b) define (‘WPLANG’, ‘th’);

c) define (‘WPLANG’, ‘th’,thai’);

d) define (‘WPLANG’, ‘thai’,th’);

e) There is no feature to change the language of WordPress

Ans : b) define (‘WPLANG’, ‘th’);

Question : 11

What is the main purpose of the Password Protect feature in the WordPress.org version 2.5.1?

a) To protect the style sheet from editing

b) To protect moderation of posts

c) To protect insertion of posts

d) To protect posts from being displayed to users who are not registered

Ans : d) To protect posts from being displayed to users who are not registered

Question : 12

You have forgotten your admin password for the WordPress.org version 2.5.1. Which of the following methods can be used to recover/reset the password?

a) By using the Lost password link on the login page

b) By using the MySQL Command Line

c) By entering the WordPress API key

d) By using the emergency password reset script

e) By editing the wp-config.php file

Ans :

Question : 13

Which of the following features is not available in the basic WordPress.org version 2.5.1 for posts?

a) Tagging

b) RSS Feed

c) Rating

d) Commenting

Ans : c) Rating

Question : 14

You want to browse your WordPress.com blog on your mobile or PDA. Which of the following URLs will you use?

a) mobile.wordpress.com

b) m.wordpress.com

c) mobileweb..wordpress.com

d) mobile.web.wordpress.com

e) None of these.

Ans : b) m.wordpress.com

Question : 15

Which of the following statements is correct with regard to adding the shopping feature in your WordPress.org version 2.5.1 site?

a) The shopping feature can be added via widget.

b) The shopping feature can’t be embedded to the site.

c) WordPress charges to enable the shopping feature.

d) The shopping feature can be added by plugging-in for shopping.

e) The shopping feature can be added by adding a theme for shopping.

Ans : e) The shopping feature can be added by adding a theme for shopping.

Question : 16

Which of the following are the differences between WordPress.org and WordPress.com?

a) In WordPress.org, you can upload themes and plugins but in WordPress.com, you cannot upload themes and plugins.

b) In WordPress.com, you can upload themes and plugins but in WordPress.org, you cannot upload themes and plugins.

c) In WordPress.org, you can alter the code file of the Theme Template but in WordPress.com, you can alter the CSS code file only.

d) In WordPress.org, you have to manually upgrade the software and take backups whereas in WordPress.com, automatic software upgrades and backups are available.

Ans : a) In WordPress.org, you can upload themes and plugins but in WordPress.com, you

cannot upload themes and plugins.

Question : 17

You want to show the number of spam comments that have been caught by the ‘Akismet’? Which of the following code is used to display the statistics in the WordPress.org version 2.5.1?

a)

b)

c)

d)

Ans : d)

Question : 18

In the WordPress.org version 2.5.1, the sidebar is used to display _____.

a) Widgets

b) Plugins

c) User Profile

d) None of these

Ans : a) Widgets

Question : 19

In the WordPress.org version 2.5.1, a private post created by the administrator is also visible to the:

a) contributor

b) author of that post

c) subscriber

d) editor

Ans : d) editor

Question : 20

In which file do you specify the database name in the WordPress.org version 2.5.1?

a) wp-config-sample.php

b) wp-config.php

c) wp-index.php

d) wp-index-sample.php

e) wp-settings.php

Ans : b) wp-config.php

Question : 21

What is the amount of free space available in a free WordPress.com blog, for storing uploaded files and images?

a) 2000 Megabytes

b) 3000 Megabytes

c) 1000 Megabytes

d) Unlimited storage

Ans : b) 3000 Megabytes

Question : 22

Which of the following statements are correct with reference to the Permalinks Structure?

a) Structure of Permalinks can be changed by using the admin section.

b) Structure of Permalinks can’t be changed.

c) Structure of Permalinks can be changed programmatically.

d) Structure of Permalinks can’t be changed programmatically.

Ans : a) Structure of Permalinks can be changed by using the admin section.

Question : 23

In the WordPress.org version 2.5.1, you can _____.

a) add third party ‘widgets’

b) add third party ‘plugins’

c) import Posts from different blog websites

d) export Posts to different WordPress blogs,

Ans : c) import Posts from different blog websites

Question : 24

In WordPress, you can also set the publication date of the post to:

a) A future date

b) A past date

c) Both a and b

d) You cannot change the publication date

Ans :

Question : 25

If the WordPress.org version 2.5.1 directory is placed in the root directory, which path is to be visited to install the WordPress.org version 2.5.1 script in the website http://www.example.com?

a) http://www.example.com/wp-admin/install.php

b) http://www.example.com/wp-admin/config.php

c) http://www.example.com/wp-admin/home.php

d) http://www.example.com/root/wp-admin/install.php

e) http://www.example.com/root/wp-admin/config.php

Ans : a) http://www.example.com/wp-admin/install.php

Question : 26

This question is based upon the figure shown below

Refer to the given image What does A signify?

a) It signifies that the given number of comments has been approved by the administrator.

b) It signifies that the given number of comments has been posted by the user.

c) It shows the total number of comments posted in a given day.

d) It signifies that the given number of comments is pending for the administrator’s approval.

Ans : d) It signifies that the given number of comments is pending for the administrator’s approval.

Question : 27

What is the default path for the theme files in the WordPress.org version 2.5.1 deployment kit?

a) /wp_content/themes

b) /themes

c) /wordpress/themes

d) /wp-content/themes

Ans : d) /wp-content/themes

Question : 28

What is the function of widgets in WordPress?

a) It is used to display the site in proper design.

b) It is used to create a sitemap of the site.

c) It is used to add additional components to the site.

d) It helps in easy and fast searching.

Ans : c) It is used to add additional components to the site.

Question : 29

Which of the following things are required for the installation of the WordPress.org version 2.5.1?

a) Web Server

b) Text Editor

c) Web Browser

d) Dreamweaver

Ans : a) Web Server b) Text Editor c) Web Browser

Question : 30

You have created a site using WordPress.org version 2.5.1 and given the blog the title ‘Fitness’. After the creation, you want to change the blog title. What will be the best solution?

a) The blog title can’t be changed.

b) Reinstall the WordPress.org.

c) Use the admin section to change the blog title.

d) Upgrade the WordPress.org.

Ans : c) Use the admin section to change the blog title.

Question : 31

When are Actions triggered in the WordPress.org version 2.5.1?

a) When a post is published

b) When a theme is changed

c) When a page is displayed

d) When a new user registers

e) When a month changes

Ans : a) When a post is published b) When a theme is changed

c) When a page is displayed d) When a new user registers

Question : 32

Under the Admin Manage Section of the WordPress.org version 2.5.1, you can _____.

a) manage User Roles

b) manage Topic Categories and Tags

c) manage Theme Templates

d) manage Published and Unpublished post

Ans : all option (a. b. c. d.)

Question : 33

If you want to upgrade your site http://www.example.com from the older WordPress.org version to a newer one, which URL will have to be used?

a) http://www.wordpress.org/wp-admin/upgrade.php

b) http://www.wordpress.com/wp-admin/upgrade.php

c) http://www.example.com/wp-admin/install.php

d) http://www.example.com/wp-admin/upgrade.php

e) http://www.example.com/wp-admin/update.php

Ans : d) http://www.example.com/wp-admin/upgrade.php

Question : 34

Which of the following User Roles are defined in the WordPress.org version 2.5.1?

a) Subscriber

b) Administrator

c) Editor

d) Moderator

e) Contributor

Ans : d) Moderator

Question : 35

You want to apply a new theme to your WordPress.org version 2.5.1 site. What will be the right method?

a) Click theme editor in the design section and then edit

b) Click theme in the design section and select the new theme

c) Click widget in the design section and select the new theme

d) Delete the old theme in the settings and select the new theme

e) Select the new theme in Plugins

Ans : b) Click theme in the design section and select the new theme

Question : 36

Which of the following constitutes ‘Permalinks’ structures in the WordPress.org version 2.5.1?

a) Day and name

b) Month and name

c) Numeric

d) Alphanumeric

e) Custom Structure

Ans : c) Numeric e) Custom Structure

Question : 37

From which section in the WordPress Admin can you add a calendar to your WordPress site?

a) Themes section

b) Manage section

c) Plugin section

d) Widgets section

e) None of the above

Ans : c) Plugin section

Question : 38

Which of the following database systems is supported by the WordPress.org version 2.5.1?

a) Microsoft sql

b) MySql

c) Microsoft access

d) All of the above

Ans : b) MySql

Question : 39

What is the function of Blog Stats in WordPress.com?

a) It provides the total number of page views of the blog.

b) It provides the list of the links (referral URLs) from which the people have visited your blog.

c) It provides the list of posts which have received the most traffic.

d) It provides the ranking of the posts in terms of page views.

Ans : c) It provides the list of posts which have received the most traffic.

Question : 40

How can you “hook” a new function into the WordPress.org version 2.5.1?

a) add_action (‘hook_name’, ‘your_function_name’, [priority], [accepted_args]);

b) add_action (‘your_function_name’,’hook_name’,[priority],[accepted_args]);

c) New functions can’t be hooked

d) None of the above

Ans : a) add_action (‘hook_name’, ‘your_function_name’, [priority], [accepted_args]);

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Odesk English Spelling Aest Answers 2013 US Version

Odesk english spelling test answers 2013 us version

Question1:

Identify the misspelled word in the list below.

a. Dexterity

b. Desicate

c. Dyeing

d. Desecrate

the answer is: b. Desicate

Question2:

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Sam _________ a successful political campaign.

a. orchestraited

b. orchestrated

c. orchestreated

d. orcestrated

the answer is: b. orchestrated

Question3:

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Helen was surprised by the __________ stature of her blind date.

a. diminutive

b. diminuative

c. deminutive

d. dimminutive

the answer is: a. diminutive

Question4:

Identify the misspelled word in the list below.

a. Parallel

b. Prevalent

c. Prejudice

d. Perserverance

the answer is: d. Perserverance

Question5:

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Sally’s nervous __________ left her standing at the altar.

a. fiancé

b. finance

c. feancé

d. fience

the answer is: b. finance

Question6:

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Arthur spent hours admiring the gothic ____________of all those French cathedrals.

a. architecture

b. arkhitecture

c. arcitecture

d. arckitecture

the answer is: a. architecture

Question7:

Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Priveledge

b. Privilage

c. Privilege

d. Privelege

the answer is: c. Privilege

Question8:

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Let me tie your mittens to your sleeves so you don’t ______________ them.

a. loose

b. looze

c. lose

d. louse

the answer is: c. lose

Question9:

Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Ligitimate

b. Legitimate

c. Legetimate

d. Legitemate

the answer is: b. Legitimate

Question10:

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Peter always makes such a _____________ of himself!

a. nuisance

b. nuisents

c. newsanse

d. nuisince

the answer is: a. nuisance

Question11:

Identify the misspelled word in the list below.

a. Hemorrhage

b. Harass

c. Hankerchief

d. Hypocrisy

the answer is: c. Hankerchief

Question12:

Identify the misspelled word in the list below.

a. Yacht

b. Youthful

c. Yeilding

d. Yesterday

the answer is:

Question13:

Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Embarassment

b. Embrassement

c. Embarrasment

d. Embarrassment

the answer is: a. Embarassment

Question14:

Identify the misspelled word in the list below.

a. Occasion

b. Occurrence

c. Orangutan

d. Opponant

the answer is: d. Opponant

Question15:

Identify the misspelled word in the list below.

a. Quixotic

b. Quite

c. Questionaire

d. Quarantine

the answer is: c. Questionaire

Question16:

Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Adress

b. Addrress

c. Addres

d. Address

the answer is: d. Address

Question17:

Identify the misspelled word in the list below.

a. Sophomore

b. Supersede

c. Susceptable

d. Spontaneous

the answer is: c. Susceptable

Question18:

Identify the misspelled word in the list below.

a. Rhythmical

b. Reminiscence

c. Rheumatism

d. Resevoir

the answer is: d. Resevoir

Question19:

Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Goverment

b. Governmant

c. Government

d. Govermant

the answer is: c. Government

Question20:

Identify the misspelled word in the list below.

a. Cachet

b. Connoisseur

c. Charateristic

d. Catastrophe

the answer is: c. Charateristic

Question21:

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The purpose of your report should be to ___________ the most relevant facts, not to obscure them.

a. illumenate

b. iluminate

c. illuminate

d. elluminate

the answer is: c. illuminate

Question22:

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The protesters hurled ___________ insults at us as we walked by.

a. vicous

b. vicious

c. vicoius

d. vicius

the answer is: b. vicious

Question23:

Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Neccesary

b. Necessary

c. Neccessary

d. Necesary

the answer is: b. Necessary

Question24:

Identify the misspelled word in the list below.

a. Fluorescent

b. Fullfil

c. Facsimile

d. Fictitious

the answer is: b. Fullfil

Question25:

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

My father does not believe in ____________ , but my mother does.

a. reincanation

b. reincarenation

c. reincarnation

d. reincantation

the answer is: c. reincarnation

Question26:

Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Heinous

b. Henous

c. Heinus

the answer is: a. Heinous

Question27:

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The church members accused the cult of _______________ practices.

a. sacreligious

b. sacrelegious

c. sacrilegious

d. sacrilgious

the answer is: c. sacrilegious

Question28:

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.

a. amnesty

b. amnasty

c. anmesty

d. emnesty

the answer is: a. amnesty

Question29:

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

He __________ a summer house, an exercise bike, and a hamster in the divorce settlement.

a. accquired

b. ecquired

c. acquired

d. akquired

the answer is: c. acquired

Question30:

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The clown’s performance was _______________, to say the least.

a. dissapointing

b. dissappointing

c. disapointing

d. disappointing

the answer is: d. disappointing

Question31:

Identify the misspelled word in the list below.

a. Managable

b. Millennium

c. Minuscule

d. Miscellaneous

the answer is: a. Managable

Question32:

Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Excesive

b. Exccesive

c. Excessive

d. Exceesive

the answer is: c. Excessive

Question33:

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.

a. kindergarden

b. kindegarten

c. kindergarten

d. kindegarden

the answer is: c. kindergarten

Question34:

Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Pronounciation

b. Pronuciation

c. Pronuncitation

d. Pronunciation

the answer is: d. Pronunciation

Question35:

Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Leiutenant

b. Luietenant

c. Lieutanent

d. Lieutenant

the answer is: d. Lieutenant

Question36:

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her yard full of noisy drummers drumming.

a. twelvth

b. twelfth

c. twelfeth

d. twelth

the answer is: b. twelfth

Question37:

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Their relationship was plagued by __________ problems.

a. perpetual

b. perpechual

c. purpetual

d. perptual

the answer is: a. perpetual

Question38:

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The professor made it clear that ___________ would not be tolerated.

a. plagiarism

b. plagiarizm

c. plagerism

d. plagirism

the answer is: a. plagiarism

Question39:

Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Efficency

b. Efficentsy

c. Efficiensy

d. Efficiency

the answer is: d. Efficiency

Question40:

Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Temperamental

b. Tempermental

c. Temperamentle

d. Temparamental

the answer is: a. Temperamental

Posted in Uncategorized | Leave a comment